Herhalingslessen

Om de verplichte herhalingslessen te volgen moet u lid zijn van de vereniging. Ook deze kosten worden mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Er zijn ook werkgevers die deze kosten willen vergoeden.

De herhalingslessen zijn in het seizoen zodanig ingedeeld dat u in twee jaar tijd alle onderdelen heeft herhaald en zodoende uw diploma geldig kunt houden volgens de reglementen van Het Oranje Kruis

Onze lessen worden gegeven in Wijkhuis De Geseldonk, Cederhoutstraat 44, 5706 XC Helmond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

 

De lessen voor het EHBO-diploma worden altijd gegeven in blokken (a t/m f) en ieder blok moet u een keer gevolgd hebben per jaar. De herhalingslessen worden altijd gegeven op de eerste maandag van de maand (behalve op feestdagen, dan wordt het een andere maandag) en de derde donderdag van de maand. Ook zijn de data te bekijken in onze agenda.

 

De lessen voor EHAK ( EHBO aan Kinderen) en BLS (reanimatie en AED) dient u ieder jaar 1 les te volgen. De data krijgt u op tijd door en ook deze staan in de agenda. Er worden altijd op meerdere avonden lessen verzorgd zodat u een keuze heeft wanneer u aanschuift.

 

Ook worden er lezingen gegeven en grote oefeningen georganiseerd zowel bij EHBO-vereniging Mierlo-Hout als bij onze zusterverenigingen.

Mochten er nieuwe folders zijn, worden deze natuurlijk ook uitgedeeld.